Härlig fredag och taket sitter kvar trots stormvindar

Har deffat lite i veckan för att kanske skaka av sig några kilo så man kommer i sommargarderoben. Inte ätit en enda smula ostbåge och inget annat onyttigt alls (förutom "några" bitar i Paradis-asken som en vänlig själ ställt på jobbet - ja men vad skulle ni gjort då, helt ensam (några kunder förstås, dom flödade det av men det räknas liksom inte) på jobbet i åtta timmar och det enda sällskapet i fikarummet var just den där chokladasken, vem som helst skulle tröstätit lite) bara nyttig (ibland rätt tråkig, om man ska vara ärlig) mat.

Men i morgon, då ska det frossas! Ni kommer ihåg att vi hade den där "halv-åtta-hos-mig-grejen" va? Annika vann och då fick hon önska vad hon ville. I matväg alltså.

Nu önskade hon sig tre favvo-rätter av det vi andra lagat. För-, huvud- och efterrätt alltså.

Den här förrätten önskades från undertecknad:
Miniscones med chili och ost rullade i pumpakärnor serveras med Västerbottenröra och äpple- och gurksallad med citrustouch.

Miniscones med chili och ost

Se fler recept från gudrun på kokaihop.se.


Förberedde the scones nyss så det bara är att skjutsa in i ugnen i morgon. Ni ska få bild på det hela (recept på resten kan fås om någon vill ha förresten, säg till) när det står redo på bordet.

Trevlig fortsättning på fredagskvällen.



Håller med, nja, kanske inte alls...

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0