Förutom snön är det finfint

Skiter i att skotta. Det ska ju ändå töa om nån dag. Fast först fryser det visst på, så ta det lite lugnt på trottoaren utanför mitt är ni snälla. Gå mjukt, lugnt och fint och va avslappnad - då bryter du inget om du halkar omkull sägs det.

Nu funderar jag på om jag ska ta och färga håret. Det börjar bli dags, så man hinner med tills på lördag. Men jag ska ju köra två färgningar, det kräver sammanhängande tid som inte får bli avbruten (så jag inte måste ge mig ut bland folk mitt i alltihop) efter färgning ett eftersom det är en blondering. (!) Man vill gärna hinna lägga i den tänkta slutresultatfärgen innan man träffar på nån. Och dessutom kanske ha lite extra tid i reserv om allt blir misslyckat.

Fast jag frågade förstås experten alla kategorier vad gäller hårfärgning och hon sa att det det inte är några som helst problem med min metod, så då måste det väl funka? Fast vänta lite nu, var det inte hon som fick raka av sig allt hår en gång efter lite för mycket mixtrande med hårfärg? Jo då. Det var A. Fast det var ju så länge sen. Hon hade väl lite otur helt enkelt.



 

Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Jerk

Snö?

2012-03-08 @ 23:04:12
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Morrat av Åsa

Ja, Jerk, så är det här nere i söder.

2012-03-09 @ 07:16:21

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0