Jo rå så att... asch - inget att yvas över, hur snabbt går inte 4 lediga veckor?

Ulrika var snäll och lät mig gå tidigare idag. Jag vet. Borde visat solidaritet och varit kvar in till sista minuten och gärna några fler och hålla glädjen över semestern inom mig. Nu blev det inte så. Fick be om ursäkt både en och två gånger till kunderna att min hjärna redan hade gått in i stealth mode, och kände att jag lika gärna kunde vara nån annanstans och prata min galimattias (mycket osäker på den stavningen får erkännas).
 
Nu är allt fixed and done inför morgondagen, midsommarafton, som tillbringas här. Ja, ja - lite småfix kvar (typ klippa gräset á 2 timmar) men där har man (väl) som vanligt (när det gäller högtider av någon form) glädjekalkylerat vad gäller tiden att hinna med. Men so what, det blir midsommar ändå och sprit har vi så det räcker (då krymper det växta gräset och de grumliga fönstren blir lite klarare).
 
Det här borde jag inte skriva egentligen. Med stor risk att mina vänner får vatten på sin kvarn. De tycker jag är en städnarkoman. (Det är jag verkligen inte!)
 
Men visst... Den här lilla mojängen anlände idag. Nej, självklart har jag inte köpt den (men skulle mycket väl kunnat gjort det får erkännas) - jag fick den till skänks.
 
 
Den gör allt! Ångtvättar liksom. Allt, sa jag det? Golv, fönster, mattor och altangolv. Kan man fråga sina midsommargäster om vi kan köra aftonen på lördag istället? Det var så lång bruksanvisning så jag hann inte läsa in mig - fick använda the old style till dagens rengöring vilket grämer mig. Många no-no var det. Där man inte skulle använda den, och för säkerhets skulle skulle man prova på "not visible area".
 
Slängde ihop en "Biff Väringsås" till grillade maten i morgon. Ja så heter den här i bôgda - vill man ha receptet, där den heter nåt helt annat, hittar man den här. För att få till den där Väringsåsen bör man mixa alltihop innan servering, då är vi hemma.
 
 
Nu tar vi midsommar!
 
 
Skål! Och ha en riktigt härlig midsommar!
 
(Blogg.se har inte riktigt fått ordning på sin nya plattform så är jag frånvarande här ett tag så beror det på att mobilbloggningen inte fungerar helt (inte alls) tillfredsställande.)
 
 
 
 
 
 

Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Spader Madame

Trevlig midsommar, Virveln!

Svar: Tusen tack, Spader! Hoppas du hade en fin sådan också!
Vindvirvel

2012-06-22 @ 23:25:46
URL: http://spadermadame.blogspot.com/

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0