Nu ska jag följa magkänslan, jag får ju faktiskt säga vad jag tycker

Åh vad jobbigt. Grannen frågar om han får bygga ett förråd (förråd och förråd, en större sommarstuga i mitt tycke om man ska vara ärlig) väldigt nära min tomt precis nedanför min altan.
 
(Tidigare ägaren hade fått mitt muntliga godkännande att bygga ett pytteförråd (plats för gräsklippare och tillbehör liksom) lite annorlunda placerat, men ändå precis intill tomtgränsen, vilket inte alls störde min sinnesro, men det hann aldrig byggas.)
 
Till saken hör att en annan angränsande granne gav klartecken för det aktuella bygget intill sin tomt, men ändrade sig när väl stommarna kom på plats så det fick rivas. Han tyckte det kändes för nära och skymde.
 
Kan ni inte bara lägga ert gigantiska bygge lite längre bort, så jag slipper säga ja eller nej. Rent spontant vill jag inte alls ha en rödmålad vägg som skär sig (nu vet jag ju inte om det verkligen gör det, men om jag vet ju hur falurött ser ut och teglet är inte den nyansen) mot husets tegel (halva boningshusets tegelfasad kommer att synas) att glo på.
 
Nu gäller det att inte tycka synd om grannarna för att dom fick riva första försöket. Jag behöver INTE skämmas för att jag säger nej. Jag FÅR säga att jag är ytterst tveksam.
 
Heja mig. Nu gäller det att stå på sig, alternativt hålla sig undan några månader tills dom övergett planerna på ett förråd över huvud taget, men det senare falerar nog redan idag eftersom solen lyser från en skinande himmel och jag är ledig. Det är ju då man är ute och stolt spatserar sina ägor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Håller med, nja, kanske inte alls...

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0