Kanske ska slänga ut några random ord här igen

Varit flyttkarl i dag. Blev själv förvånad över mitt totala ointresse över att kasta mig över den rustika ekchiffonjén och be dom andra backa undan när jag (åtminstone) skulle (försöka) visa att "den tar jag själv, grabbar".
Tog lätta saker.
Kartonger med bomull och sånt.
Lycka var när Näst-minste-J hade ett lager av megastora kartonger med märken som Plopp, Kexchoklad och annat göttigt (tomma - vilket man kan tycka är j-ligt snålt) på, som han vunnit på Liseberg och omsorgsfullt sparat i ett av förrådet. Jätteotympliga - fick gå två gånger med detta fjäderlätta lass. Lycka som sagt.
Lite snortunga (halvtunga) saker fick jag allt bära. Men av A:s kommentar en bit in på eftermiddagen: Hel-e vad du stönar och pustar, Magnusson! Är det jobbigt? förstår jag att inte gjorde en helt utmärkt prestation. Inte samma go längre i den här kroppen.
Börjar ta mig fn bli helt urgammal vilket visar sig i uttalad lathet helt enkelt. Kan man jobba tillbaka den där gamla Åsa eller? Som aldrig vek ner sig? Hmmm... måste verkligen jobba på den, för den här människan som bor i min kropp känner jag inte alls igen och hon suger verkligen.

Undertecknad lyfte lite vid lunchen (vilket var det bästa på hela dagen med tanke på min nyvunna, nyss upptäckta lathet) hos farmodern: "Är det J där i hallen som tar av sig skorna?"
Nej, nu var det ju jag - men vi är väldigt lika jag och J, bara en åldersskillnad på 20. 
Samma vid en födelsedag för ett par år sen när J:s älskade A killade mig lite i nacken i tron att jag var J när jag stod vid diskbänken.
Men vi är ju släkt. Klart det finns likheter över generationsgränserna.

Underbar familj det där i alla fall. Vid nästa flytt... jodå, blir det inte förr så blir det åtminstone när dom ska till hemmet, och då är jag på igen... ska jag vara betydligt mer taggad. Bära ALLT själv. Allt. (Får man ta med en stor ekchiffonjè till äldreboendet?) 


Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Jerk

Shit, ska du vakna till liv här igen nu??

Trevligt :)

2011-10-31 @ 16:18:35
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Morrat av Spader Madame

Men en liten flytt in hit också? Nice!

2011-10-31 @ 16:39:03
Morrat av Åsa

Jodå - här är jag! :) Kul med lite klapp på axeln, tackar ödmjukast för det.

2011-10-31 @ 17:58:12
Morrat av Nollan

Inte utan att man blir lite förvånad när det dyker upp ett inlägg härifrån (din blogg ligger tydligen kvar bland mina feeds :)).



Är du säker på att det inte är mognad istället för ålderdom, det där att tex tvunget behöva bära det tyngsta själv. Tänk att det är mognad! Nästa gång det blir dags och du är på den igen - tja, då kanske vi kan skylla på ålderdom och viss senilitet eller så :-P

2011-10-31 @ 23:23:47
Morrat av E

Ja vad kul :)

2011-11-02 @ 10:03:45
Morrat av Åsa

Nollan: Vad bra att jag låg kvar där då... Kände mig lite laddad igen. Får se om det kvarstår, hoppas det. :)

Mognad. Mogen. Hmmm, vet inte om det peppade mig fullt ut, men din intention var ju helt rätt där. Och det där med seniliteten ser jag inte ens! ;D



E: Tack. Kul! :)

2011-11-03 @ 21:54:33

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0