Kan va bra att ha...

Att påstå att jag är en hamster är en klar underdrift:



Det är rätt jobbigt när alla burkar fullkomligt rasar ut när jag öppnar skåpsluckan.

Hur tänker jag här egentligen? Att det skulle finnas fler än max två matlådor i frysen är ganska osannolikt. Några kakburkar är inte heller speciellt troligt i frysen eftersom kakorna håller sig ute i rumstemperatur de få minuterna dom finns i livet de gånger jag bakar. Och nej, jag saftar och syltar inte speciellt mycket (förutom äpplemos på hösten, men då går det åt hela två burkar...). Men den där vattenflaskan mitt upp i allt är förstås befogad, såna använder jag ofta - fast då har jag kanske fem-sex stycken till i ett annat skåp och två i träningsväskan förstås.
(Två blomkrukor står här också ser jag. Anledningen är väl att dom inte fick plats bland dom andra...)

I källaren har jag en låda med förlängningssladdar. Det är nog cirka tjugo stycken i den där lådan. Det är med stor skam jag meddelar att jag till och med "rensade" den lådan för ett tag sen och slängde bort några stycken...

För att inte tala om de femhundratusen golf-pegarna som ligger på ett annat ställe i källaren. Korta såna. Jag använder inte korta golf-peg, inte ens i nödfall. Nu kanske dom har förmultnat förresten - dom har legat ett bra tag.

Jag bjuder på bildbevis på en till:


Nej, jag springer aldrig runt och letar efter en penna. Det har aldrig inträffat...

Listan med exempel kan göras hur lång som helst.
Ovanstående är några av de minst uppseendeväckande samlingarna.

Finns det en diagnos för den här psykiska störningen?




Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av valröss

Ja, det finns en diagnos: genetiskt nedärvt. Kanske i detta fall specifikt ifrån din far till och med ;)

2009-03-31 @ 23:34:23
URL: http://valross.wordpress.com
Morrat av M

..VBSD..(very bad saving decease..)..ja, nedärvd, symtomen tenterar att bli värre m stigande ålder...se upp när plastlådorna flyttat in i kylen m allehanda små sparade matrester! Svårbotad. Krävs mycket drastiskt förändringsarbete. Förmodligen större bil åxå om allt ska till soptippen!

2009-04-01 @ 11:53:58
Morrat av Anonym

..VBSD..(very bad saving decease..)..ja, nedärvd, symtomen tenterar att bli värre m stigande ålder...se upp när plastlådorna flyttat in i kylen m allehanda små sparade matrester! Svårbotad. Krävs mycket drastiskt förändringsarbete. Förmodligen större bil åxå om allt ska till soptippen!

2009-04-01 @ 11:55:10
Morrat av Spader Madame

Ja, jag har haft problem med alla som ska spara allt hela tiden -Spader är en anti-saver men så fattas det också grejor ibland. Dock färre gånger än man tror!

2009-04-01 @ 13:21:02
URL: http://spadermadame.blogspot.com/
Morrat av Ninde

Oj. Där blev t om jag lite impad. Men vad menar du med "inte fler än två matlådor i frysen". Sanna hamstrar bunkrar duktigt för bistra tider ju..;)

Morrat av Åsa

Valröss: Det har du banne mig rätt i. :)



M: Värre med stigande ålder?! Då får jag flytta till en lagerlokal...



Spader: En anti-saver ska jag också bli. Fast måste nog gå på långvarig terapi först...



Ninde: Ett gäng matlådor som samlar sig i frysen vore ju faktiskt riktigt bra. Nu finns det aldrig någon när man väl behöver en! Men burkar har jag... Nåt som inte stämmer.



2009-04-06 @ 07:07:09

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0