Orientering

Hade faktiskt varit kul att orientera i morgon... Men det är en fördel om man kommer ut i skogen innan det blir mörkt. Och halv fem har jag ingen som helst möjlighet att åka i väg. Snarare vid halv sju...
Om det är en fördel att man kommer ut innan det är mörkt - är det en ännu större fördel om man kommit i mål innan det blivit natt.
Det går säkert fler orienteringståg.


Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Nollan

Nattorientering finns väl iofs ;)

Men vill man nu nödvändigtvis orientera i dagsljus verkar det nästan finnas hur många tävlingar som helst att ställa upp i, åtminstone verkar det så på mina orienterande vänner :)

2008-09-08 @ 22:43:14
Morrat av Åsa

Nollan: Stopp, stopp, stopp - denna gången skulle jag inte tävla, hur konstigt det än låter. Jag skulle bara... ja, vad skulle jag. Jo, motionera, tror jag. Börjar jag bli gammal? ;-)

Jag ska ut i dagsljus, inte ha nån töntig pannlampa på mig... ;-)





2008-09-08 @ 22:50:26
Morrat av Leffe

Synd det! Skulle vara roligt att se dig springa med kartan upp o ner,rakt ut i en blöt mosse.;)

Jodå! Nästa tåg går redan om en vecka,då SKA det vara mörkt när du startar. Dax för nattorientering alltså.

2008-09-08 @ 23:23:21
Morrat av Åsa

Leffe: Ja, det skulle ju varit riktigt roligt... beroende på vilken humor man har. Tss - kartan upp och ner! Du förstår inte vilket fenomen på orintering du har att göra med. Kanske inte bäst, men näst intill. ;-)

Nåt av det roligaste jag gjort är när jag hade "kartkunskap" med thailändska elever på Räddningsskolan och skulle lära dom passa kartan och ta ut kompassriktning nere på övningsfältet i Hasslum. Dom förstod nog inte syftet att leta efter små skärmar och inte heller grejen med kompass och karta. Och dessutom med en tolk som översatte min orienteringsengelska till thai för eleverna. Kul hade vi i alla fall. ;-)

2008-09-09 @ 20:18:30
Morrat av Åsa

Leffe: Glömde. För guds skull, nattorientering?! Vill du inte köra nån spinning mer för mig?! Ska jag ha en pannlampa på huvudet skulle det möjligtvis vara i spinninggrottan inte annars.

2008-09-09 @ 20:36:09
Morrat av Leffe

Jag får nog äta upp det ja sa, verkar det som!

Att du har instruerat Thailändska elever slår nog det mesta. Men det skulle va roligt och se alla frågetecken som dök upp i huvudet på dom när skulle lära sig kartan och kompassen. ;)

Men jag fick ändå några riktig goa gapskratt i skogen i dag när U,K och fröken bokstavskombination badade i dom sura mossarna upp till naveln.

Det var inte lätt att hålla ordning på skocken i skogen, fick springa fram o tillbaka och fösa dom fram, skulle varit lättare med ett gäng Thailändare tror jag. Vi var tillbaka till mål när personalen packat i hop och redo att ringa hemvärnet för skallgång.

Tar med mig lampan på torsdag.;)

2008-09-09 @ 21:26:30
Morrat av Sofie Rundlöf

Tjo! Schysst att jag fick hänga med i söndags! Vad kul det var!! Första steppasset med GO som jag varit på :) Hade tänkt vara med på lördag också men måste tyvärr jobba, surt. Men hoppas det blir lika bra när det sätter igång på riktigt med gruppassen!

2008-09-09 @ 21:40:46
URL: http://sofieskrypin.blogg.se/
Morrat av Nollan

Phu, motionera utan att tävla - det betvivlar jag starkt att du kan. Så gammal är du inte ;)

2008-09-09 @ 21:59:31
Morrat av Åsa

Leffe: Thailändare avslöjar ingenting, dom bara ler. Men i slutet av sin vistelse och kanske efter några öl, förklarade dom sin skepsis. :-)

U, K och fröken bokstavskombination?!? Det är en mer än jag vet. U vet jag. Men vem är K. Och är bokstavskombinationen H? Det sista kan jag i och för sig förstå i så fall. Är det H är det en härlig bokstavskombination. Men K? Ska reta U i morgon i alla fall.

På tors tar jag med mina ikea-lampor och lyser upp tillvaron lite... det blir bra om du har pannlampa. ;-)



Sofie: Schysst och schysst - jättekul at du var med, det tyckte Camilla också! Asch, du tror inte du kan ta ledigt ett par timmar mitt på dan? Vi kör klockan 12 tror jag det blev till slut.



Nollan: Nä, du har rätt - så gammal är jag inte alls! Undrar vad den längsta och svåraste sträcka ligger på i kilometer räknat. Hmmm, och hur svårt kan det va när man har pannlampa? Not so svårt at all... Guld hitåt! Känner mig som tjugo helt plötsligt. Tack! ;-)



2008-09-09 @ 22:21:49
Morrat av Sofie Rundlöf

Alltså, det är frivilligt att jobba egentligen. Men det är sjukt mycket att göra, och eftersom jag precis fått jobbet och bara har tidsbegränsat så vill göra allt för att få fortsätta. Så jag har redan lovat att jobba. Söndag hade varit perfekt annars! Eller senare på lördag. Men men, det blir ju fler gånger! :) Jag ska försöka avsätta fredagarna för step up!

2008-09-09 @ 22:50:42
URL: http://sofieskrypin.blogg.se/
Morrat av Leffe

Förtydligande;K ska vara H och bokstavskombinationen

kan vara vad som helst.Glasklart!! ;)

2008-09-09 @ 22:57:59
Morrat av Åsa

Sofie: Förstår! Självklart. Synd att inte Camilla kunde på söndag.



Leffe: Aha - då är jag med. Trodde det var typ en ADHD-kombo som drabbade H i skogen. H är extremt härlig tycker jag nämligen, så det skulle glädja mig om hon fick ett anfall... ;-)



2008-09-09 @ 23:15:42

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0