Äntligen lugn och ro

Hastat runt som ett torrt skinn i dag. En massa ärenden, några måsten här hemma, som tvättstugan, förhatliga matlådor och inte minst i trädgården, med gräsklippare och sekatör.

Hälsade i dag lite mer formellt på nye grannen, som lovade att inte tjingelinga mer (han hade naturligtvis varit inne och läst här på bloggen). Han var förstås tvungen att fråga om jag visste att han kände, och hur han kände, mitt ex.
Återigen, vi bor i Skövde, och här färdas allt med vindens hastighet. Förmodligen visste jag vem det var som skulle flytta in i huset intill mig redan innan han själv visste det. Så snabbt kommer ryktena visslande från alla möjliga håll.
Sen vad det egentligen skulle ha med saken att göra att han har connections med mitt ex förstår jag inte riktigt? Nåja, det är i så fall hans problem, inte mina tack och lov.

Vi skulle främja god grannsämja enades vi om.
Fast... det kan bli lite strul på vägen. Höll fingrarna lite i halvkors bakom ryggen när jag lovade en sak.
Det var inte bara nye grannen som hälsade på. F var med också. Det var också en trevlig prick. Jag lovade att jag vänligt men bestämt skulle leda tillbaka honom in till sig om han kommer på irrvägar och råkar knata runt inne hos mig.
Det är här grannsämjan kan falera, inte alls säkert F kommer tillbaka in till sig på stört alla gånger. Kan hända att jag och F socialiserar lite grann innan han är tillbaka.
I morgon kan det hända att jag slinker in i och köper lite leverpastej. Själv hatar jag leverpastej, men en liten, liten bit på altanen kanske gör att F irrar iväg tidigare än väntat.

Kan man inte lära lille voffen F att det är helt ok att gå utanför trädgårdsgränsen i nordlig riktining, men inte åt nåt annat väderstreck, förresten? 




Håller med, nja, kanske inte alls...

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0