SOS - tre korta - tre långa - tre korta

Just nu är det lite körigt för familjen X. För att få tummen ur och seriöst arbeta för att hitta en ny villa att köpa, sa dom upp sitt nuvarande boende. (För den som inte känner familjen X kan det låta konstigt, men för oss vänner är det ett helt normalt beteende för familjen i fråga.)Tyvärr har fastighetsmarknaden till och med här i "byn" varit het så det har inte funnits nåt utbud att tala om, åtminstone inte med seriösa priser.
1 november har tidsfristen gått ut.

Tyvärr är tydligen också lägenhetsmarknaden brännhet, det finns helt enkelt inte den minsta lilla etta med kokvrå att få tag på på hyresmarknaden här i stan, så läget är kärvt. Det verkar till och med omöjligt att använda sina "kontakter" vad gäller lägenheter just nu, vilket aldrig tidigare inträffat. Inte sen bronsåldern åtminstone.


Så här kommer ett litet nödrop: Nån som vet nån form av snabbt tillgängligt boende här i Skövde som är ledig inom det snaraste.


Familjen har tak över huvudet i sommarstugan, så det går inte SÅ stor nöd på dom. Med det  finns inte något vatten i stugan, så fem-personers-familjen ska duscha och tvätta här hos mig. Så:


SOS SOS SOS tre korta tre långa tre korta SOS SOS SOS

Lägenhet sökes!


Det skulle i och för sig inte vara nån större belastning för mig att ha familjen X springandes här stup i kvarten. Inte det minsta.
Men tänk på deras tillvaro, gud vad jobbigt...



Håller med, nja, kanske inte alls...

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0