Inmanad

F-n oxå. Blivit inmanad (utmanar gör inte vederbörande nämligen...) av Valross att skriva sju saker om mig själv.
Självklart antar jag inmaningen, sa hon och snörpte på munnen. 

Ett
Jag hatar alla bilburna trafikanter när jag själv är ute och kör bil. Alla, utan undantag, kör sämre en höns. Det finns bara en som kan köra bil. Det är jag.

Två
Har faktiskt hänt att jag inte öppnat dörren för nån som oanmäld kommit och hälsat på. Tycker det är otroligt jobbigt med icke i förväg aviserade besök. (Fast konstigt nog inte på sommaren... då kan folk komma och gå som dom vill.)

Tre
Ett konstigt fenomen inträffar under perioden oktober till och med mars. Då önskar jag att hela världen kunde börja använda energi från kol, köpa större och mer bränsleslukande bilar. Att alla får böta om dom ens tänker på vindkraftverk eller solceller. Flygpriserna dumpas och gemene man kunde flyga sina ynka tre kilometer till jobbet.
Så växthuseffekten kunde slå till med full effekt - en temperaturhöjning som heter duga så jag slipper frysa sex månader om året!
Tycker verkligen inte om vårt klimat. Inte alls.
Resten av året har jag naturligtvis en helt annan inställning, då kan jag till och med tänka mig att stå på barrikaderna för miljöns skull.

Fyra
Jag är bra på att gå på styltor. Va? Ska vi slå vad? Jag vinner lätt.

Fem
Tittar på dokusåpor. Visserligen sporadiskt och absolut inte alla, men jag tittar och ser ett underhållningsvärde. Ja, vad då? Jag har faktiskt haft strålande resultat på högskoleprovet ändå. Så det så. 

Sex
Måste lära mig att äta kokt potatis. Det är ett stort problem emellanåt det där.

Sju
Det har hänt tre gånger (!) att jag känt en viss tillfredställelse när det gått illa för någon jag föraktat. Usch. Det är jag verkligen inte stolt över. Hoppas aldrig den känslan infinner sig igen.

Phu. Klar. Äntligen.

Jag utmanar alla som känner sig upplagda att anta inmaningen! Go! Minst sju. Kom igen nu då...


Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av speed of spinning

Folk som kan köra bil kör väl inte på trean i hög hastighet... hehe...

2008-11-19 @ 21:56:28
Morrat av valross

Jaa! Icke aviserade besök är ett stooort NO-NO! Jag är svensk, tråkig & vill veta i förväg. Landet byggdes för f-n inte på spontanitet.

2008-11-19 @ 22:06:38
URL: http://valross.wordpress.com
Morrat av Åsa

Speed: I dag parkerade jag utanför gymmet väldigt nära gråsuggan. När jag startade och tittade bakåt medans jag la i backen rullade jag in i gråsuggan. Den är bra. Så ska en bil köras! Stolt över mig själv faktiskt. ;)

Det var väldigt hög musik vid treans växel!!! Väldigt hög!



Valross: Bra. Hur hade det sett ut med lösryckt spontanitet här och där.

Men det klart, postens vd:s 900 000 i månadslön. Det avtalet måste väl skrivits på spontant och utan eftertanke i nåt haschrus, eller?

Spontanitet är som sagt, mycket farligt!



2008-11-20 @ 21:02:18
Morrat av Spader Madame

Tvåan kunde ha varit jag! Det är väl själva f-n att folk på landet aldrig lär sig något så himla enkelt som att ringa först!!! Då är jag ändå supersocial, men måste ju ha en chans att avböja besök...ibland behöver man ju vara ifred och gråta eller nåt!



Ha den bästa helgen!!!

2008-11-21 @ 14:03:07
URL: http://spadermadame.blogspot.com/
Morrat av Åsa

Spader: Dessutom kan man se ut som en idiot, vilket jag oftast gör när jag går hemma i min ensamhet och har en "städa-röja-slappar-dag". Då är man inte helt avslappnad vid socialiserande helt enkelt, speciellt inte om den som kommer på besök är "normal" eller ännu värre: uppiffad till tänderna... ;D

Bästa till dig också!



2008-11-21 @ 19:14:58

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0