Kortfattad i dag

Fattar mig kort i kväll.

Behöver göra hemma-fru-sysslor - som t ex diska. En disk stor som Killimanjaro. Inte illa. Visste inte ens att jag hade så mycket porslin, grytor och karotter.

När jag åkte hem från Nautilus nyss tittade jag runt på alla människor som kastat allt vad ytterkläder heter... trots att varmfronten is no more indeed. 
Mötte en tjej i shorts och linne som glatt kom gående med en pudel.
En grabb i shorts och t-shirt kastade sig upp på sin moppe och drog i väg precis framför mig. En millimeter ifrån att jag körde över honom och kamraten han hade i bak.

Jag ångrade bittert att jag inte tagit på mig yllehalsduk och vantar.  Vinterjackan hade jag förstås som tur var. Vred till och med på värmen i Forden.
Tror jag egentligen jag är skapad för att bo på savannen med en gassande sol. Då talar vi shorts och linne. Inte i våra polartrakter när det är max 10 grader ute.

(Det var till och med kallt i träningslokalen under hela passet. Tänkte fråga J, som satt intill, om han också frös, men besinnade mig (som jag rätt ofta gör). Han hade förmodligen ansett att rätt många av hästarna flyttat ur stallet i så fall).

Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av beerbelly

Gött att få lite gjort hemma med. Jag fuldiskar och klarar mig oftast =)
Svårt med förändringar i vädret. Bra läge att se misslyckanden :)
Kallt som sauten idag inte minst ja.
Ha en bra onsdag!

2008-05-14 @ 00:23:59
URL: http://looser-beerbelly.blogspot.com/
Morrat av Åsa

bb: Asch. Telefonen ringde två gånger så där försvann några timmar på löst snack... Inte mycket gjort hemma. Suck. (Gör ett nytt försök i dag, ställde till och med in en golfrunda.)
Ha en bra onsdag... Ja, tackar, tackar - tur dagen lider mot sitt slut. Hoppas din varit betydligt bättre.

2008-05-14 @ 18:43:44

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0