Slödder

Att en enda människa som inte är vid sina sinnens fulla bruk ska kunna förstöra för väldigt många är beklagligt.

De närvarande på campingen på Axevalla travbana brukar, utan överdrift, vara som en enda stor gemytlig familj. Med lite gruff här och var några korta stunder, som beror på för mycket sprit innanför västen, men som brukar avta fort. 
I år hade det tyvärr kommit in en riktigt svart katt bland alla hermeliner.

På fredag kväll gick han bärsärkagång bland bilar, husvagnar, och tält och muckade bråk med folk till höger och vänster så dom blev uppriktigt rädda.
Lägligt nog kom den ridande polisen dit och lugnade ner honom. Hade jag haft tid på mig och inte haft kameran fel inställd hade den här bilden blivit riktigt bra - nu är den mest suddig. Men här kommer den ändå:





























Sen fortsatte grabben sitt svinande hela helgen och gjorde folk arga och förbannade, ledsna och förskrämda. Bråkade överallt, i parti och minut. Han kom så långt ner på skalan man kan komma - värd att torka fötterna på, eller torka sig med i rumpan kanske är bättre uttryck - när han började förolämpa och skrika okvädningsord till en cp-skadad kille och hans följdeslagare som var på travrestaurangen på lördagskvällen. Jag vill bara säga en sak till den här patetiska människan:
-- En sån jävla liten lus du är!

Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Nollan

Ja, idioter finns det tydligen överallt. Trist bara att det ska vara så lätt att få förstöra för alla andra!

Ha en bra dag!

2008-07-22 @ 11:03:36
Morrat av beerbelly

Borde gått ihop och slängt ut svinet gärna tilltufsad. Visst snubben är en total idiot men det är inte ursäkt nog för att förstöra för andra.

Hoppas allt var roligt annars. Verkar som du fått jobba lite :)

Ha en bra tisdag!

Kram

2008-07-22 @ 12:55:26
Morrat av Åsa

Nollan: Ja - dom finns visst överallt du... Bra dag till dig med (ja, det får bli i morgon onsdag, eftersom klockan är mycket nu!)



bb: Riktigt tilltufsad borde han blivit... Men då är man ju egentligen en lika stor idiot som honom. ;-) Bättre att ignorera egentligen, fast det är svårt.

Tack det var trevligt, men slitsamt. Mest trevligt så det väger upp.

Tack igen, tisdagen har varit bra. Trevlig onsdag!

Kram







2008-07-23 @ 00:17:58

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0