Då ska vi se hur lång tid det tar innan man lär sig att skriva 2013 istället för 2012

God fortsättning på det nya året!
 
Jag vet inte vad ni roar er med just nu, själv håller jag på och sorterar in nyårslöftena i en bokstavsfliksförsedd (bra och naturligt ord där) pärm. Så man kan hålla ordning på dom och inte glömmer av nåt i brådrasket.
 
Nu rabblade jag väl inte upp en hel lista löften precis när klockan slog tolv på nyårsafton, det skulle nog ingen orkat lyssna på. Men är det inte så att man de sista månaderna på året liksom summerar för sig själv vad som hänt och, framför allt, vad som INTE hänt eller blivit gjort. Och förbannar sig själv för att man inte tog tag i det just då.
"Måste bara få tummen ur - asch, jag tar det nästa , vår, sommar, höst, år". Alternativt "... - asch, tar det efter julhelgerna". Och nu är vi i princip där. Efter julhelgerna (även om trettondagshelgen fortfarande inte är passerad, men det är lördag-söndag i år så den kan inte riktigt räknas in i julhelgerna den här gången tänker jag.)
 
Eller det kanske bara är jag som är sån här? Skjuter upp saker om jag kan. Tills det brinner i knutarna och det bara måste bli klart, eller att jag helt enkelt inser att "Ingen" kommer att göra det åt mig och är så irriterad på mig själv att jag kokar. (Till exempel: Målade ju om vardagsrummet. I början av december. Inte en enda tavla har hoppat upp och spikat i nåt att hänga sig på, alla står envist kvar, sporadiskt utställda utmed väggarna, och tittar surt på mig från golvet och undrar när det kommer att hända nåt i deras liv.)
 
Nu ska jag sätta fart. Har lite att göra. Sån't där som ska göras 2013. Så här efter julhelgerna.
 
 

Håller med, nja, kanske inte alls...

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0