Hann fem hål på golfbanan innan vädret slutade leverera...

Haft en höjdardag. Trots vädret som bestämde sig för att lägga av prick klockan 13.57 - då kom de första trevande regndropparna. Men trevligt folk all over piggade onekligen upp dagens tillvaro.
 
Fokuserad på dagens träning!
 
 
Maddis! Du ser ju ut som en typ Adonis där uppe på podiet. (Ja, nu vet jag inte riktigt vad den kvinnliga motsvarigheten till den där guden heter - men du fattar liknelsen. Grym approach alltså och passet likaså!)
 
Jag brukar rätt ofta vara ute och spela golf med Tommy. En riktig höjdare i bekantskapskretsen faktiskt. Alldeles snart pensionär. Man måste inte vara jämnåriga för att trivas med sällskapet. Den som träffat Tommy vet att han är en av de snällaste.
Som idag när jag svor en harang över att jag glömt pappersnäsdukarna hemma. En lättare gräsallergi kommer alltid över mig på golfbanan. Och man känner sig inte så bekväm (eller snygg om nån fit gästspelare skulle glida förbi) när snoret öser ner från näsan via överläppen ner på hakan.
 
-- Här, du kan ta den här! säger Tommy och halar upp en näsduk. Den är oanvänd.
 
En tygnäsduk! Tyg!
 
-- Äh. Men... Ska jag? Du har inget papper eller?
 
Jag tog emot näsduken efter att vi konstaterat att inget papper fanns i den direkta närheten. När jag var liten hade jag tygnäsdukar med Bambi på. Det kommer jag ihåg. Sen dess har jag nog aldrig snutit mig i en sån. Förrän idag då. (Nu ska den bara tvättas och strykas innan den lämnas tillbaka...)
 
Fem hål hann vi innan himlen öppnade sig. 13.57, som sagt.
 
Grilla gick ju trots allt att göra med lite tajming mellan skurarna.
 
 
Inget EM i friidrott när en svensk Moa tar guld utan glass kan bli nästa ordspråk! Skulle ätit mer glass om jag hade vetat att att du inte var trött ens på upploppet, Moa. Herre gud. Go girl, go! London next!
 
 
 

Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Maddis

Ååh vad du är gullig:) you're not so bad yourself!

2012-06-30 @ 08:12:33
URL: http://eatrunbreathe.wordpress.com

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0