Den jävla idioten

Peter lämnade en kommentar på ett av mina inlägg i dag. Då hittade jag det här inlägget som i sig länkar vidare till historien om den jävla idioten.
Jag har varit på besök och träffat den jävla idioten förut. Men det var väldigt längesen. Nu blev jag varse att just precis den här jävla idioten inte finns längre, där har den jävla slutstationen nåtts. Det finns många andra likadana idioter tyvärr.
Efter att ha läst Maddes blogg (eller andras i samma situation) är man inte oberörd. Själv valde jag nog, omedvetet, att sluta läsa för det var för tungt att bära.
Mitt bidrag denna jul - ja, det  får man nog anse att jag har råd till om jag kan slita snören av paket och äta köttbullar och godis så det krampar i truten - blir till Barncancerfonden och "Den jävla idioten".
Här skänker du pengar, om du vill, till Maddes minne. Gör det.

Förmodligen skrattar, sjunger och ler du där uppe, Madde.

Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Jerk

Cancer är ett jävla skit..på jobbet skickade vi inga julkort utan skänkte istället pengar till något välgörande ändamål...eftersom jag är en surkuse fick jag bestämma och det blev Barncancerfonden (tror jag, eller Cancerfonden..fan här skulle jag försöka skriva en kommentar om hur godhjärtad jag är så kommer jag inte ihåg vad vi skänkte pengarna till..)..

God Jul iaf..

2008-12-23 @ 02:11:44
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Morrat av Spiderchick

haha sjunga lov och flyga sparv är väl ingen konst! =)

2008-12-23 @ 16:01:33
URL: http://spiderchick.blogg.se/

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0