Stackars liten x 2

Stackars Liu Xiang. Kinas stolthet fick lämna banan med värkande hälsena.
Hans enorma vrede (och besvikelse naturligtvis) fick man se när kameran följde honom in mot omklädningsrummet - en dörr blev minst sagt omilt behandlad av hans ena fot. Jag undrar om det var den redan onda foten han sparkade med? Hoppas det - annars har han två fötter som gör ont i vid det här laget.

Om Liu Xiang i Aftonbladet

Stackars lilla Susanna Kallur. Varför skulle den där häcken stå precis där.
Jag beundrar den här tjejens stabila psyke. Några tårar rinner stilla på hennes kinder. Inget utbrott och skrattar åt att "hon stod på huvud" när hon får mikrofonen uppkörd i ansiktet precis efter loppet.
Jag hade tuggat häcken jag snavat över i flisor, tryckt ner mikrofonen i halsen på intervjuaren, slått mig själv i huvudet med sprinterskorna och förmodligen vägrat lämna arenan förrän loppet kördes om.
Tur jag inte tävlar för Sverige.
Men nu tycker jag bara så synd om Susanna. Attans också - du har inte flyt nu, helt enkelt!

Dn och förbundskaptenen om Sannas fall i Aftonbladet

Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Nollan

Vem vet, det är kanske synd att du inte tävlar för Sverige... eller åtminstone kanske ditt psyke hade varit till nytta. Känns som att det behövs lite instabilitet i truppen :) Förresten, har det blivit någon temperaturmätning på spinningen än? Väntar varje dag på rapport :)

2008-08-18 @ 21:13:59
Morrat av Åsa

Nollan: Hehe. Instabilitet var det ja! Helt rätt analys. Tur man har en viss självinsikt åtminstone.

Du får lugna dig till andra veckan i oktober. Då går mätningen av stapeln, fram till dess har vi på oss att träna upp oss. Ska skriva ett inlägg om det hela om ett litet, litet tag - det finns en del att tillägga om det där - det är inte bara temperaturmätning längre. Inlägg kommer i slutet av veckan.

2008-08-18 @ 21:32:28

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0