Fortfarande tisdag och jag är gråtfärdig

Hatar min j-la höftled. Kan knappt gå och då ansträngde jag mig ju knappt på dagens pass. Gjorde det jag skulle liksom (motsvarande att Usain Bolt joggar in sina 100 eller 200 m in till mål i en kvartsfinal - ser han oberörd ut? Ja!).

Går in i fas 2 (Maddis brukar ju ha dom här faserna hit och dit och man blir ju lite indoktrinerad) och ska tvinga ur det onda. 30 minuters löpning varje dag. Vänj dig för hel-e. Vägrar ta nån kortisonspruta. Jag hatar doktorn (med all respekt, det är bara en djupt rotad läkarskräck), måste prova precis allt innan jag ens överväger att sätta min fot på praktiken. 

Se så. 30 minuters löpning. Varje dag. Ont ska med ont fördrivas. (När sa man så, var det när häxorna brändes på bål?)





Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Maddis

Nå? Hur gick det med löpningen idag? Tog du den efter spinningen imorses liksom eller? Eller nu ikväll rent av? Är mycket nyfiken på detta, av naturliga skäl;)

2012-05-30 @ 23:18:01
URL: http://eatrunbreathe.wordpress.com
Morrat av Åsa

Skulle tagit den direkt efter spinningen, men sen pratade jag så mycket så jag svalnade liksom... och jag behöver bara säga: F.R.U.K.O.S.T. Den hängde liksom som en morot framför bilen hem. :)

Men sen så, fast bara 15 (inga kommentarer om det, jag sprang i alla fall!) minuter. Runt Karstorp. Inte sprang. Joggade och lyssnade på fåglarna. Höften är tipp topp idag. T o m nu så här efter spinning och core! Jag är ett geni, tror jag ska börja i läkarbranschen... ;) (Idag blev ingen löpning p g a tidsbrist, men i morgon en kort, snabb runda igen!)Tror du ska va med på tisdagspassen, det härdar liksom höften att göra skitont ett skitkort tag typ. Sen är den glad bara man gör vad som helst annars.

2012-05-31 @ 21:32:57
Morrat av Maddis

ska bli mycket intressant att höra om fredagsrundan i det fina vädret. Särskilt som du ju ska köra tre andra pass dessutom ;)

2012-05-31 @ 21:41:58
URL: http://eatrunbreathe.wordpress.com
Morrat av Åsis

Madde: Det är sex (6!) grader ute! Jag visste inte att istiden var i antågande. Blir ingen runda om inte temperaturen stiger över 15, trots att jag bara nöjer mig med två pass idag. (Kör du några dips åt mig på cirkeln är du snäll...)

2012-06-01 @ 11:14:30

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0