Vasan avklarad

Folk börjar inta platserna inför Vasaloppsspinningen!

Jösses. Nu är man skönt avslappnad i kroppen efter 180 minuter spinning. I det här fallet är avslappnad lika med att man går och drar benen efter sig, har armarna skönt hängande utmed sidorna och helst har huvudet riktat framåt så nackmusklerna slipper jobba nåt mer i dag.

Jäklar vad gött det var att köra ur kroppen, och det har man gjort när man får vrida ur svetten ur träningslinnet flera gånger för att få bort känslan av att man har en blyväst på sig.

Tack till mina underbara medinstruktörer! Vi utgjorde ett perfekt team och kompletterade varandra strålande, Vi jobbar på att ha det här fler gånger än en gång om året va? Det är ju så himla roligt..

Och deltagarna... Oj - energi och engagemang så man häpnar. Bra där.

Till sist ett tack Vasa i egen hög person, a k a Madde, som servade med vatten och blåbärssoppa på ett föredömligt sätt.

 
PS.
Sen vill jag slänga den största tisteln som någonsin skådats på dig/er skitstöv-el/lar som snodde växelkassan och i-poden på gymmet i går kväll. Jävligt onödigt va? Värdet har inte så stor betydelse, det är ju peanuts. Men det gör vår arbetsplats lite otryggare, den tanken föresvävade dig/er aldrig va?
Hoppas du/ni slog på stortrumman med de 276 enkronorna (och några femmor och tior) och unnade dig/er nåt riktigt skojsigt. När du/ni ändå roar er så kungligt kan du/ni använda papperskorgen som pengarna togs i (för det gjorde du/ni väl eftersom den var borta också) som dumstrut.
DS.


Håller med, nja, kanske inte alls...

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0