Halleluja

För första gången i mannaminne (åtminstone ett halvår långt mannaminne) är jag ledig både lördag och söndag. Kan inte beskriva känslan med ord. Den måste upplevas.
Ska bara in och träffa en ny instruktör en sväng på söndag. Men det är helt ok, det är inte förrän på eftermiddagen och då ska jag ändå träna.

På söndag ska jag, snuskigt tidigt, sätta mig vid brevlådan och vänta på GP, och läsa den flera gånger i rad hur många gånger som helst. Bläddra långt in på eftermiddagen nån gång. Bälga i mig kaffe och bruncha ihjäl mig. Och lösa korsordet. Fylla i varje liten ruta, även om allt hår ska slitas av. 
Att stressläsa GP på söndagmorgnar innan man ska iväg till jobbet är nämligen inte alls någon njutning. Får välja mellan att skumma igenom tidningen eller halvfokusera på korsordet. Lika mycket stressmoment båda varianterna. Dessutom blir det totalstopp i hjärnan vid lösande av korsord vid stress, man kan fastna på typ "Manskör" på två bokstäver. Då förstår ni som också gillar korsord att stress och korsord inte är kompatibla.

Har lite annat på agendan förutom GP-läsandet under helgen kanske ska tilläggas, riktigt så torftigt liv har jag inte. Men just nu, i skrivande stund, känns en ledig lördag följt av söndagmorgon utan stress och ytterligare en ledig dag i princip samma sak som en miljonvinst.


Håller med, nja, kanske inte alls...

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0