Borde va söndag alla dagar

Söndagar är bra. Inga krav på att göra nåt vettigt över huvud taget egentligen. Och anstränger man sig och faktiskt presterar nåt känns en söndagsprestation bra mycket bättre än t ex en onsdagsdito. Ni förstår mitt resonemang va?

När klockan var runt 14 (mitt i högprestationen som jag lyckats åstadkomma denna söndag) kom jag på att jag var tvungen att ha nya träningsskor till eftermiddagens träning. Gick inte att kompromissa med det eftersom dom gamla är helt slut och det har börjat kännas som min gamle kompis hälsporren är på jakt efter mig. Ingen trevlig bekantskap alls som jag kommer ihåg det.

In på Intersport, kastar mig fram till L, som turligt nog jobbade. Struntade fullständigt i kunden hon håller på med (det där skulle ta tid konstaterade jag nämligen).
-- Skor. 37,5. Reklambladet. Cirka 700 spänn. Rykä. Var? 

L försvann in på lagret och kom tillbaka med det önskade på tre röda. Jag tryckte i högerfoten och trampade ett tramp.

-- Finfint! Dom tar vi! Tack, L.

Ropade på väg bort till kassan:
-- Världens bästa kund va? Inget velande här inte, jag kör 2-sekundersbeslutsregeln.

Såg den andra stackars kunden gå fram och tillbaka i skorna hon provade (både höger och vänster doja dessutom), svikta med benen och till och med ta ett litet småhopp.

Ryckte åt mig ett träningslinne på vägen ut också. Cerise-rosa. Tigerrandigt. (Låter äckligt fult när man ser det nerskrivet, men det var faktiskt sketasnyggt!) 

Intersport tur och retur med resultat träningsskor och linne och cirka tusenlappen fattigare: 14 minuter inklusive körtid, parkering och fyra minuters prat med bekant.

Världens bästa kund är faktiskt ett understatement! Universums ska det va.


Håller med, nja, kanske inte alls...

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0