Jösses, hade nästan glömt hur fantastiskt kul det är med gruppträning... hur man nu kan göra det?

 
Ramlade in i god tid i morse. Hela två minuter till godo. (Nu var jag ändå inte sist vill jag poängtera.) Det är ovanligt att vara så sen när det gäller mig. Brukar vanligtvis få cirkla runt en kvart med bilen för att inte vara i löjligt god tid.
 
Vi drog igång stentufft och körde ett cirkelpass á la den här killen, Daniel. En jäklarns rackare det där, musklerna på plats, självsäker, älskar det han gör och extremt kompetent.
 
 
 
 
Extremt skoj att få Jessica, som har motsvarande tjänst som mig på nya gymmet, som kollega (igen - vi känner varandra utan och innan). Vi började båda två med det här när vi gick i blöjor (för det måste vi väl gjort va, för vi har båda två hållit på med gruppträning i 25 år i runda slängar).
 
Stolt över "mina" instruktörer som var med även om vi var i minoritet. Och bästaste chefen Sara hängde med oss andra halva da'n. Äntligen är hon tillbaka från bebisledigheten. Halleluja på det.
 
Massor av andra nya fräscha ansikten tillkom dessutom helt plöstligt i form av nya kollegor. Åh vad roligt! Nu känner jag mig jättetaggad, frågan är om jag ens känner för att åka till Grekland om en och en halv vecka?  Då förstår ni verkligen vilken pepp det här var för undertecknad.
 
Åh, kan det inte bli morgon snart så det är dags för dag 2? Tur man ska sysselsätta sig hela kvällen så man slipper ligga och titta i taket och bara vänta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Håller med, nja, kanske inte alls...

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0