Voodoo?

Gött trött efter dagens megaträning med Madde.

Nu undrar jag bara vad det är för mördarbakterie som håller på att sprida sig. Jag gick ut stenhårt med min onda höft (och fick höra massor av glåpord där höftled och ålder skadeglatt kommenterades - nu har åldersaspekten helt försvunnit vilket är ett intressant fenomen), sen sällade sig Madde till åkomman i fråga. På samma sida dessutom, vänster.
Ikväll höll jag på att svimma (nåja, men överdrifter är alltid käckt) när Terriern inte kunde visa en del av övningarna på cirkelpasset, för hon har ont i... jajamen, höften. Behöver jag skriva vilken sida?

Det känns inte alls som bra PR att tre av gyminstruktörer har exakt samma skada. Men vi tränar faktiskt helt olika allihop, Madde springer som en komplett galning, Hanna lyfter tunga grejor och jag kör lite random in between typ! Dessutom kom ju min höftskada till efter en svår fallolycka (det låter bättre än att jag halkade och landade på höften när jag skulle slänga soporna). Det läkte aldrig. Trots att jag vilade jättelääänge (ett dygn är en eon av länge). (Ganska exakt lika länge som Madde vilade sin höft efter sina första symptom, tror jag bestämt.)


Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Madde

Men alltså, jag tänker att vi föregår med gott exempel. Bit ihop, liksom. Eller?

2012-04-20 @ 22:52:08
URL: http://madeleinelindholm.myshowroom.se/

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0