Varvar väl ner ett par timmar

Nyss hemkommen från jobbet. Och känslan som infinner sig när man konstaterar att man ska vara där om cirka åtta timmar igen är inte direkt nån feel-good-upplevelse. Snarare lite ångestframkallande, eftersom jag måste (inte förhandlingsbart) ta mig igenom min morgonrutin med fridfull frukost, SLA (lokalblaskan) och tusen små andra ticks man har för sig innan man känner sig redo för en ny dag. Så klockan står på 04.30. Grattis till mig.

Tur att Madde piggade upp mig nyss med sms:et där det ståra att hon hänger på mitt tänkta träningsläger (näst intill i alla fall, kom inte på nåt bättre ord för galenskapen) på fredag. Två träningstimmar på morgonen. Tre på kvällen. Att det finns två så sjuka människor som jobbar på samma ställe är fantastiskt.

Förresten ska jag åka och köpa ett par löparskor i morgon.
(Om ni lovar att inte berätta för någon kan jag berätta att jag faktiskt var ute och provsprang lite igår. Ungefär 400 meter. Max 400, kan ha varit 200 vid närmare eftertanke. Skornas fel att det gick trögt. Ja, dom är faktiskt jääättegamla. Och då känner man sig förstås som en elefant när man kommer dundrande i terrängen. Näe, nya skor är grejen. Då kan jag liksom sträcka ut och mer liknas vid den antilop jag egentligen är. Så tänker jag mig i alla fall det hela.) 

Handboll i morgon. Fjärde kvarten för IFK Skövde som måste vinna mot Sävehof för att leva kvar i slutspelet. Stort tack till Prinsessan som tar mina klasser i morgon så jag kan gå och kolla på matchen!



Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Madde

Vi går ut stenhårt och ökar bara, rakt in i kaklet!

2012-04-12 @ 11:01:23
URL: http://madeleinelindholm.blogspot.com/
Morrat av Åsa

Det är ungefär så jag ser det hela framför mig, Madde. Tur vi inte behöver göra en sån där snygg simvändning när vi når kaklet. Då hade vi drunknat nämligen. Och det vore ett tråkigt slut på lägret.

2012-04-12 @ 16:03:45
Morrat av ANGELICA.BLOGG.SE ♥

Tänkte bara tipsa om en tävling där du kan vinna en damtopp: http://angelica.blogg.se/2012/february/tavling-vinn-damtop-med-huva.html



Det är enkelt att delta, du ska gilla & dela tävlingsinlägget på deras facebooksida och sedan lämna en kort motivering hos mig,

där du berättar varför just du ska vinna! (Ni får scrolla ner en bit på deras facebooksida, den lades upp 23 februar!)



KRAM http://angelica.blogg.se

2012-04-12 @ 17:45:56
URL: http://angelica.blogg.se/
Morrat av Elisabeth

Usch.. Låter inte kul.. Hoppas du kommer få en bra morgon ändå imorgon.. =)

2012-04-12 @ 20:27:36
URL: http://lajsa.com
Morrat av yasmine modell mamma och fru

Allt bra?

Intresserad av ett bloglovin byte? lägg isåfall till mig och skriv.

♥KRAAAM♥

2012-04-12 @ 20:31:16
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Morrat av Hanna Skattberg

ta gärna en titt in på min blogg:D



http://hannaskattberg.myshowroom.se/

2012-04-12 @ 22:07:00
URL: http://hannaskattberg.myshowroom.se/

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0