Hur gjorde man förr i tiden?

Hur gjorde man förr i tiden - innan mikrons tid - när man hela dan siktat in sig på en lax-måltid (portionslax visserligen, men det duger) efter träningen och inser när man kommer hem därifrån att man glömt ta upp den förbenade plastinpackade fisken ur frysen?



Man tinade den på elementet förstås. Det gör en del av oss fortfarande om man inte köpt någon ny mikro sen den gamla brann upp.
Vet ni hur lång tid det tar? Nä, misstänkte det.

Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Sofie Rundlöf

Fyll diskhon med hett vatten och lägg i förpackningen där, går supersnabbt! Fast nu är du väl redan i full gång med att laga laxen, hoppas jag!

2009-02-24 @ 21:48:32
URL: http://sofieskrypin.blogg.se/
Morrat av valröss

Hoooohohoho...men jisses människa. Elementet? Verkligen?

2009-02-24 @ 22:07:19
Morrat av Jerk

Förr i tiden saltade man väl? :)

2009-02-25 @ 08:38:08
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Morrat av Åsa

Sofie: Jodå, maten blev tillagad - jag kom på den utmärkta idén att spola den i varmt vatten... ;)



Valröss: Ja. Verkligen! Ibland blir det kortslutning i hjärnan... :)



Jerk: Saltning skulle kunna varit en idé - men först efter den tinat antar jag... :)

2009-02-25 @ 21:32:59

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0