Fundersam

Bilen håller på att rasa ihop. Det är trist.

När jag bromsar med foten lyser handbromslampan.
Funktionen spolarvätska på framrutan är ur funktion. Och med tanke på hur länge sen det är jag bytte torkarblad tror jag inte ens det finns några blad kvar. Det är nog bara metallen på själva torkararmarna som skrapar mot rutan. Det ser ut så när jag vispar med dom i alla fall.
Stjärtvärmen lyser med sin frånvaro (det har den nog, vid närmare eftertanke alltid gjort.)
När jag sätter på fläkten och värmen låter det: frrrrr - sskkkrrraaap - fffffrrrrr - flämt - ffffrrrrrrrrrrrrffffff. Typ. Näe, inte typ - exakt så låter det.

Till detta ska läggas att:
Bilen är extremt skitig. Snygge-Lars undrade på allvar om jag skulle få bort den treåriga smutsen om jag nu skulle få för mig att tvätta Forden inom de närmsta åren. (Fast H:s bil är mycket skitigare konstaterade jag glatt häromdagen, hennes registreringskylt syns inte ens. Det gör min. Sånt värmer...)
Man kan bara åka i bilens framsäte, förare och en passagerare. Resten av utrymmet är fullt av skit som ska till soptipp och återvinningsstation. Har väl åkt runt med det i en månad snart, och varje dag säger jag till mig själv att göra nåt åt det. Varför lyssnar jag inte vad jag säger?

Om man köper en ny bil, kan man lämna den gamla i utbyte med skräpet kvar i bilen tro?


Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Marie

Jaadå!! Det går så bra så! Det gjorde jag med min gamle!! Funderar fortfarande på vem på bilfirman som fick åka till återvinningen och källsortera!!

2009-02-21 @ 17:29:17
URL: http://sluthandlat.blogg.se/
Morrat av Andreas

ååå va skönt att det inte bara är jag som misshandlar min stackars bil...

2009-02-21 @ 17:51:58
Morrat av Åsa

Marie: Allvarligt - lämnade du grejorna i bilen? Hehehehe. Då skulle jag också kunna med att göra en sån manöver. Du är ju en präktig bibliotekarie ju. :)



Andreas: Det enda roliga med bilen är när man kör den från a till b. Allt annat däremellan som gäller bilen är skittrist. :)

2009-02-21 @ 23:57:25

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0