Mitt förhållande är över

Den lilla äckel-Forden (ja, jag kallar den så nu för tiden för vi har gjort slut) gick inte igenom besiktningen. Hur j-la onödigt var inte det? Va? Skulle förklara felen för en kompis och sa att en styrstång var goodbye och förmodligen ett klot som var kaputt eftersom bromsarna inte fungerade helt korrekt i fram.
Men snälla nån, märk ord då - styrled menade jag förstås. Vad då klot? Jag sa faktiskt ok, ok? Förstått?
Don't mess with me när det gäller bilar, för det kan jag inte ett skit om och blir rejält arg när nån försöker påskina att jag är inkompetent inom det området! (Jo, jag får faktiskt bli hur arg jag vill. Precis hur arg jag vill, även om vederbörande har rätt. Don't mess... o s v )

Nu ska den in på verkstan, och jag kan bara drömma mardrömmar om vad äckel-Ford-notan går på. Tresiffrigt naturligtvist, riktigt så inkompetent är jag inte, men kan det bli fyrsiffrigt till och med? Var i samboavtalet mellan mig och Forden står det att jag ska bekosta såna här oförutsedda utgifter? Va?

 Lita aldrig på en Ford klädd i ljusgrön metallic. Den gör dig besviken, trots sin oskuldsfulla uppsyn och förmåga att ta in det mesta i bagaget. Gå inte på det kattliknande spinnande motorljudet. Det är bara lögn, en påklistrad fasad. Jag är besviken, kränkt och bedragen. Blir mycket svårt att lappa ihop det här förhållandet. Ser mig om efter någon annan, fast först ska jag köra skiten ur den gröna, kräma ur varenda hästkraft och sen dumpa den på första, bästa och mest oseriösa begagnat-sajt.

Så det så. Sa hon bittert!

(Tur jag kom mig för att fråga om de kunde skifta däck på aset också, när den nu ändå är på verkstaden.
-- Jajamensan, det går alldeles utmärkt, kvittrade en äckligt munter kvinna på verkstaden.
Men herregud. Var är medkänslan? Lite besvär och suck och stön kunde det väl ändå vara. Forden är ju att jämföras med ett svin just nu. Medkänsla människa! Är det för mycket begärt i dagens bilkris?)

Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Jerk

hmm..det verkar som om du är din fars dotter när jag läser det här? :)

Förresten, heter din bil Björn? (Tjuvlyssnat.se)

2009-04-06 @ 23:36:11
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Morrat av Åsa

Hahahaha! Nej, jag lovar, det där var inte jag... Men det skulle kunna varit! ;)

2009-04-07 @ 06:24:43
Morrat av Spader Madame

Förbannade skitstövel. Man kan inte lita på någon! Sparka på den från mig!!! Klot eller no klot -grejerna ska funka bara!! Annars kan du plocka isär den och bowla med den!!

2009-04-07 @ 09:25:47
URL: http://spadermadame.blogspot.com/

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0