Hoppade av

Hoppade av resan till Båstad i helgen.
Jag har hosta. Hostar nästan lungorna ur mig på nätterna.
Det blir bättre på dagarna, men kan inte skratta för då får jag ett hostanfall.

Och dessutom är jag fortfarande så där sur och grinig - förmodligen för att jag är lite stressad just nu. Nä, måste vila upp mig i helgen.
Då är det bättre att vara hemma. Att få tillbaka pengarna är bara att glömma, men näst intill två papp - vad är det att gräma sig över?!

För att stressa av skrev jag en av mina att-göra-listor igen. 44 punkter denna gång. Har betat av tre i kväll. Bara 41 kvar...


Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Sofie Rundlöf

1. Drick en stor mugg med honungsté

2. Ta en klunk Kan jang

3. Gå och lägg dig!



Så, det var dina tre första punkter. Resten kan du stryka för du behöver VILA!! Jag vill inte att du hostar en enda gång under Step upen på söndag! Kan jang och vila is da shit!



Du hade nog kunnat åka till Båstad om du vilat första gången du klagade på halsont, då du själv skrev ett inlägg om det :) Så vila upp ordentligt nu och skit i träning om du känner dig dålig, så att du slipper missa något skoj nästa helg pga dumhet :p Krya på dig!!

2008-09-06 @ 00:15:15
URL: http://sofieskrypin.blogg.se/
Morrat av Åsa

Sofie: Tar 3:an direkt - och de andra två i morgon. Du är den andra som säger punkt 1 och 2 nu så jag ska ta fasta på dom. (Hatar honung, men ok...).

Tack för krya-på-dig - lovar att inte hosta ett spår på söndag!

2008-09-06 @ 00:33:38
Morrat av P

Det låter som du behöver ha en dos ostbollar. Vila i helgen, du blir inte frisk om du inte vilar. Sov soffa! Skit i alla du måste göra.

2008-09-06 @ 07:49:07
Morrat av Åsa

P: Du är klok. Jag sov i alla fall länge i dag. Ska åka och handla på förmiddagen - då kanske det slinker ner en sån där påse i korgen... ;-)

2008-09-06 @ 10:24:29
Morrat av P

Jag hittade korv från Erikssons! Nossebrokorv. Den gillar jag. Och så chokladbiskvi på det med fetcola till.

2008-09-06 @ 13:54:03

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0