Äntligen - varde ljus

Så kul... spotlights uppsatta i spinningsalen!
Med påföljden att vi i dag tränat i ett ljus motsvarande solgasset på en strand i Grekland mitt i turistsäsongen.
240 watt i dom där lamporna. Men har jag nu tjatat som ett svin efter dessa spotlights så dom ska användas - bästischefen ska minsann aldrig behöva anklaga mig för att inte använda dom när dom nu äntligen är på plats.

Det allra bästa var att när jag klev upp på cykeln lyste en av 240 w-lamporna mig rätt i ögonen. Så då är man inte sämre än att man hämtar en stege och klättrar upp ända upp till taket (högt till tak) och vinklar den förstås. Det var nästan så deltagarna applåderade när jag kravlade mig upp på stegen... utom en, han tyckte det såg riskabelt ut.

Jag behövde inte tveka över några ansiktsuttryck i dag i alla fall, alla syntes med största tydlighet. 

T frågade om jag hört från bästischefen om speglar var på gång.
Nja, sa jag. Jag är inte riktigt i fas om att tjata om nåt mer över huvud taget efter spotlight-historien. Jag ska hålla låg profil ett tag.
-- Hade det inte varit bättre med speglar än dom där starka lamporna? frågade T lite småsurt.

Kommer faktiskt inte ihåg vad jag svarade, men nåt käckt förmodligen.

UPDATE: Jovisst, fanns det dimmer till spotsen. Så klart. När jag tryckte på allt som fanns på det som var det som såg ut som en dimmerfunktion hände inget. Det var fullt strålkastarljus eller kolsvart. U berättade idag att man fick knappa ett tag innan det blev rätt... Får vara där en halvtimma innan start nästa gång alltså.


Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Sofie Rundlöf

En dimmer till spotlightsen kan ju inte vara varken svårt eller dyrt att sätta dit annars? :)

Ang. speglarna får väl jag som medlem föreslå det då :) I spinningsalen kvittar det egentligen för min del (jag som gärna gömmer mig istället), men jag saknade det i gruppträningssalen på step upen senast. Fanns det förresten speglar i den förra gruppträningssalen? Minns inte riktigt. För övrigt var det lite trångt idag på Absen när vi var så många.. Slog bena i stepbrädorna och såg dig knappt. Men men, allt kan ju inte vara perfekt jämt :p

2008-09-11 @ 21:32:28
URL: http://sofieskrypin.blogg.se/
Morrat av Åsa

Sofie: Det fanns nåt reglage som såg ut som det skulle vara nån dimmer-funktion, men det var allt eller inget när man tryckte på knapparna - kanske jag som gjorde fel, men det är mindre troligt i och för sig... ;-D

Fanns speglar i gamla salen, men likadant som nu, bara på en vägg. Säg till du, det är inte läge att jag säger nåt mer den här terminen över huvud taget. ;-)

Jag glömde av att räkna, men det var riktigt många i dag. Fler kan det nästan inte va. Det fanns i och för sig rätt mycket space runt mig, ni kunde kommit lite längre fram. Jag är inte så farlig som jag ser ut ju... :-)





2008-09-11 @ 22:37:57
Morrat av Leffe

Tur att det finns en händig instruktör som vågar klättra upp och fixa till spotlightsen. Det såg stabilt ut!!!

2008-09-11 @ 22:53:03
Morrat av Åsa

Leffe: Tack! En som fattat vilken heroisk insats jag gjorde! Stabilt - precis det ordet jag själv skulle använt. Kanske. ;-)

2008-09-11 @ 23:02:44
Morrat av Sofie Rundlöf

Så du menar att du ser farlig ut? HAHAHAHAHA!! Hrm.. nä men jag tycker nog faktiskt att det var lite föör många. Det SKA ju vara lite space mellan dig och oss, så det syns vem som är instruktör och vad du gör. Ang. spotlightsen så får du väl fråga snälle Andreas om inte han kan visa dig hur en dimmer fungerar ;)

2008-09-14 @ 10:49:15
URL: http://sofieskrypin.blogg.se/
Morrat av Åsa

Sofie: Grymt farlig faktiskt, måste vara min gladiatorkropp! :P

Snälla Pernilla hjälpte mig med dimmern, men det hade tagit ett bra tag för de andra att luska ut hur det fungerade. Så det var inte så hemskt konstigt att jag inte kunde räkna ut det på de fem minuter jag hade till förfogande!



2008-09-15 @ 21:42:11

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0