Skjut mig

Himla tur att Sofie upplyste mig om att jag skulle köra pass i dag. Det kom som en fullständig överraskning. Jag har säkert lovat det, men för första gången i världshistorien har jag glömt skriva upp det i almanackan.
Tyvärr faller nu mitt deltagande i femkampen som går av stapeln om ganska exakt en timme. Mina hälsenor är inte mina mest vitala delar just nu. Och att maxa i tre femkampsgrenar innan passen är överhuvudtaget inte aktuellt. Tyvärr.

Söndag eftermiddag är en riktigt värdelös tid för träning förresten. Tror jag sagt det förut, va?

UPDATE: Riktigt gulligt av mina tre med(mot-)tävlare att skjuta upp tävlingen till senare tillfälle, trots en massa fixande och besvär med "utrustning". Ändå erbjöd jag mig att ta en "noll-poängare" i dessa tre grenar. Nu fick dom i och för sig försprång eftersom dom övade på grenarna istället. Hmmm, riktigt bra resultat från alla tre.

Och bästischefen hade tydligen varit nervös att jag inte skulle komma och köra nåra pass i dag.
-- Det är lugnt, chefen, jag hade gjort en tabbe. Men hade pratat med S, så vi hade läget under kontroll... :D


Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Leffe

Det var lite synd att det inte blev något av i dag!Men det är klart att du ska vara kry för att vi ska köra tävlingen.Ja,resultaten blir lite att bita i så jag förstår om du är skraj ;)

2008-10-19 @ 21:43:52
Morrat av Åsa

Leffe: Det var riktigt synd, ja. Men hade jag deltagit hade jag inte kunnat köra nåt pass efteråt, det är ett som är säkert.

Blev skiträdd - tror inte jag klarar hinderbanan bättre än nån av er faktiskt. ;-D

Längdhoppet kan jag slå allihop! Med friska hälsenor (behöver inte ens ha det, behöver bara inte köra pass efteråt, då kan jag satsa ändå...)

;-D



2008-10-20 @ 21:00:21

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0