Nej...

... är ett ord jag kan stava till, borde kunna uttala det ibland också.

I går ringde S från Nautilus och frågade om jag möjligtvis kunde tänka mig att köra ett extra spinningpass i dag. Jag kör normalt två pass på torsdagar, i dag blir det alltså tre pass jag ska dra av. Två spinning- och ett ABS-pass.
När S frågade sa jag: Jajamensan, inga problem! Jag är ju ändå där.

?? Jag är ju ändå där ??
Hur tänkte jag när jag svarade så?
Jag är inte alls där, jag får åka dit en timme tidigare.

?? Inga problem ??
Problem är det väl inte direkt, men det känns i skrivande stund bara SÅÅÅÅÅ jobbigt. Som man ska iväg på sin egen avrättning.

Nåja. Jag ska försöka ta det lugnt.
Hmmpfff, ha, ha, fniss, he, he. Nu var jag riktigt rolig. Lugnt är också ett ord jag bara kan stava till kom jag på... Det har nog aldrig inträffat att jag kört ett lugnt pass. Aldrig. 
(Jo, nån söndagmorgon när jag haft det lite för roligt kvällen innan har det nog hänt att jag haft pulsen under 240, den kanske dippat ner till 220.)

Neeejjjj, NEJ, nix, näpp, no way.... testar lite och hör hur det ligger i munnen. Känns bra. Jag kan uttala alla nekande-varianterna. 
Får prova skarpt nån gång.

Men det klart, efter tårtbuffén på jobbet i dag så kanske det behövs kraftigt med motion. P påstod att det var en tårtbuffé. Födelsedagsbarnet R hade dukat upp tre olika tårtor. Då måste man ta en bit av varje.
(Jag tog två tårtbitar till att börja med... och sen en bit till av jordgubbstårtan för att övertyga mig om att den verkligen var god.)
P åt bara upp garneringen på sina tre bamsetårtbitar och byggde tårtslott med resterna. 

Dax att dra i väg till gymmet snart. Ska förbereda mig mentalt genom att diska tror jag. 

Återkommer i morgon om Blogg.se lyckas överföra denna blogg med flera till den nya bloggplattformen utan några problem. Återstår att se...

www.vindvirvel.blogg.se

 


Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av P

Njae... här kommer en kraftig dementi. Jag åt inte alls jättestora tårtbitar. Det var tre mycket små på en dvärgtallrik. Men visst, jag åt bara det godaste av tårtan. Ska man inte det? Sen byggde jag golvet till ett slott. Ja, jag leker med maten. Pratade förresten med R senare efter att han faktiskt själv gått och hojtat att det var tårtbuffé han bjöd på. Alltså gjorde jag helt rätt.

2008-03-28 @ 00:34:34
URL: http://ilbecka.blogg.se
Morrat av Å

Det du dementerar är alltså storleken på tårtbitarna, resten stämde ju. :-)

2008-03-28 @ 08:44:12

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0