Semester-stress

Gud. Jag är så stressad.
Stressad som satan.

Lovat att hoppa in två dagar att jobba, under min mikroskopiskt korta semester. Jobbat i dag. Lite sporadiskt, inte jobbat ihjäl mig - för jag är så stressad. Kan inte fokusera (nej, jag ska inte debitera 14 timmar, jag ska värdera arbetsinsatsen och översätta den i faktiskta timmar, trust me).
I morgon ska jag eventuellt åka till Tidaholm. Men skulle först stämma av med VD'n där i dag, måndag, om det var idé att åka ner i morgon. Varför ringer han inte då? Jag har försökt nå honom hela dan utan framgång. Framåt eftermiddagen fick jag ett mail:
"Jag ringer dig innan jag går hem. /N" 

Hallå N. Är du fortfarande kvar på jobbet eller? Klockan är runt 23 och jag har i alla fall tänkt gå och lägga mig nu, och har inte alls nån lust att studsa upp och stå stand-by, fixad och klar, klockan sju i morgon bitti. Hell no!

Jag har semester. Det vet du! Nu får du skylla dig själv. Har bokat upp annat i morgon nu. Lite aggressionsgolf och så...
Och inte minst har jag mina fastighetsprojekt som hänger över som åskmoln. Och har inte alls jobbat så mycket som jag borde med jobbandet... Stress.

Annars ser resten av veckan rätt ljus ut.
Om det inte varit för att P hade ringt i dag och gett mig dåligt samvete. Han ville flytta sitt födelsedagskalas från söndag till fredag kväll...
-- Nä, jag är faktiskt upptagen med annat då. (Ja, kan inte bestämma vad jag ska göra i och för sig, har massor av förslag som jag inte riktigt 100 fattat beslut om än, även om jag lovat bort mig på tre ställen redan.)

P ringer igen.
-- Kan vi ta lördag då?
Men herregud - jag åker bort på lördag och fixat så jag ska vara hemma till ditt kalas på söndag.
-- Ja ja, då struntar vi i alltihop då!
Men jösses. Varför ändrar du dag då (och försöker få det till att det står och faller på grund av mig)? För att ni inte hinner, fick jag till svar. Dåligt svar.  
Året har 365 dagar, ibland 366, varför göra en så stor sak av just födelsedagar. Fattar inte grejen. Är helt främmande över hysterin, man kan träffas alla andra av dom 364, eller 365, dagarna då det passar bättre. Flera dagar i rad om man vill.
Man kan ha en hel födelsedagsorgie i oktober i flera dagar om det är så, utan att nån specifik fyller år. Hylla att alla någon gång under året fyllt eller fyller år!

Två vänner har sms:at och undrat om vi inte "kan hitta på nåt" under veckan. Nej. Slutat hitta på. Orkar inte just nu. Jag vill bli påhittad åt, och följa med om jag känner för det, vilket jag förmodligen gör om det är enkelt, prestige- och kravlöst. Det är det jag uppskattar just nu.

Har visserligen åtagit mig att arrangera Göteborg-resa i september, repris från i fjol. Det är lugnt. Det kan jag göra även om jag gärna sett att någon annan åtagit sig arrangemanget i år. Men visst, I'm in. Ska börja fixa i morgon, tror jag.
 
Stress är inte bra, om det är inte är positiv stress. Det är det inte här just nu.

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa Lapidus (heter han så förresten - jo, det heter han väl) bok. Förhoppningsvis kan jag komma vidare i den, hittills har jag fått börja om varje gång jag öppnat den eftersom jag inte kommit ihåg vad jag läst dagen innan.

God natt.



Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Jerk

Hey, i oktober ska vi minsann hylla de som fyller år då!!

2008-07-01 @ 00:04:13
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Morrat av Åsa

J: Nu ska vi se... hur ska jag tolka det. Nix. Hlet blankt. Fattar inget - vad menar du? ;-)

Datum?



2008-07-01 @ 00:06:11
Morrat av P

Tycker du ska ta det lugnt. Men jag vill inte fira min födelsedag i oktober med alla andra...

2008-07-01 @ 09:26:08
Morrat av Jerk

Samma som Roger Moore och Pär Zetterberg..

2008-07-01 @ 10:06:34
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Morrat av beerbelly

Trist om du är så stressad på semestern. Tur att den är kort kanske =)

Hoppas det känns bättre efter golf m.m.

Kram

2008-07-01 @ 14:57:35
Morrat av Åsa

P: Ok. Du slipper. Du får firas när du firas ska...



J: Hmm... Jaså minsann. Fint ska det va. Då ska jag kolla när dessa herrar fyller.



bb: Ja, det är skittrist. Ja, tur jag inte hade fem veckor du... ;-)

Tack, hoppas golfen blir lugn bara.

Ha det bra du med.

Kram.

2008-07-01 @ 16:09:54
Morrat av P

Jag fyller ju i oktober. Jag vill inte att alla andra ska firas då.

2008-07-01 @ 16:40:41
Morrat av Jerk

Eller så hade du bara behövt gå in på hitta.se, så hade du sett det direkt också..

2008-07-01 @ 16:49:44
URL: http://dalaibk.webblogg.se/
Morrat av Nollan

Stressigt att jobba på sin minisemester, phu. Låter lovande med golf under de betingelserna ;) Men vem vet det kanske hade en lugnande inverkan, kan ha det om det går bra. Annars tveksamt!

Jag gillar idén med kollektivt firande i oktober, har aldrig förstått det där med att fira att man fyller år. Inte att jag fyller år iaf! Blir liksom en dag äldre än igår och det blir man ju varje ny dag. Iofs gillar jag inte firande på bestämda dagar överhuvudtaget. Umgås och ha trevligt med mina vänner gillar jag däremot, men som sagt det kan ske vilken dag som helst.

Ha en bra kväll!

2008-07-01 @ 19:17:24
Morrat av Åsa

P: Vi kan ta det i november då - masshyllningsfesten. Då kan du firas en gång till ju! Det är faktiskt bra. November är ju så tråkigt ändå. Ska börja jobba på den festen när min semester är över!



J: Du är så smart, J. Så smart. Hoppas jag når dit en vacker dag... (Ska bli fint väder i morgon i och för sig...) ;-)



N: Nja, golfen gick inget bra, nä. Blev inte arg i alla fall, ilskan stod pappa för i dag. Äpplet faller inte långt osv. ;-) Men din löprunda gick alldeles förträffligt?

Tack, N. Äntligen en som är likasinnad vad gäller födelsedagsfirande och att umgänget kan ske när som helst, och helst oftare än vad årsdagarna inträffar! :-) Jag vet två till som har samma åsikt, men det är trögt att få ut budskapet.

Tack, bra kväll du med!

2008-07-01 @ 23:29:56
Morrat av Nollan

Löprundan var den bästa på länge, faktiskt :)

2008-07-01 @ 23:47:46

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0