Stendöd

Det man minst av allt vill är att komma hem från träningen och hitta en döing på sitt altanbord!



Das ist ein tot Vogel.
No more bird.

Nu måste jag ringa fastighetsskötaren så den kommer väck. 
Shit - det är ju jag som är fastighetsskötare här. Vad äckligt!


Håller med, nja, kanske inte alls...
Morrat av Nollan

Jag kanske har sagt det förut... men jag är ganska orädd när det kommer till djur, både sådana som simmar, kryper, krälar, flyger eller stapplar runt på någon form av ben. Men jag får nästan panik när jag har med döda djur att göra (tja inte kotletter och dyl i kyl-/frysdisken då iofs), visst är det fånigt!

2008-08-11 @ 21:29:07
Morrat av Valross

WTF! En till! Förra veckan bjöd på tre döda fåglar vilket är ganska exakt tre mer än genomsnittet. En på Henrik Gjutares gata, en på Folkungagatan & en precis utanför dörren vid jobbet.

2008-08-11 @ 22:02:15
URL: http://valross.blogg.se/
Morrat av Åsa

Nollan: Rätta mig om jag har fel... men getingar var väl inte din påse? Har för mig att du sagt det nån gång? Och ärligt talat - tvestjärtar, har du inget emot levande såna heller?

Stod och pratade med en kille på gymmet... då kommer det en tvestjärt lufsande på hans krage. Bläh! ;-)



Valross: En fågelepidemi?! Det kanske smittar. Fågelinfluensan? Ska tipsa redaktionen när jag anländer i morgon. Eller vill du tipsa? Då får du nog en trisslott. Hoppas du har bildbevis. Annars får du ta min bild, det är lugnt... ;-)





2008-08-11 @ 22:31:36
Morrat av Nollan

Getingar... tror att jag någonstans skrivit att jag viftar mot sådana och inte anser att det är oartigt. Men rädd för dem är jag faktiskt inte - även om jag inte tycker de är så trevlige eller vill ha dem i munnen om jag sitter och äter. Och tvestjärtar är väl små fredliga varelser ;) Däremot har jag en liten fobi mot Harkrankar - pinsamt men sant! Tror alltid att de ska trassla in sig i hårt när jag sover (de som kommer flygande runt sänglampan när man ligger och läser på kvällen) och att jag ska vakna med en hög döda harkrankar i håret eller mosade mot kudden. Men åter är det kanske mest rädslan att de ska vara döda som dominerar :)

2008-08-12 @ 20:10:22
Morrat av Åsa

Nollan: Japp. Det är lik du inte gillar.

Hade jag varit elak hade jag nu tagit en bild på den döda harkranken jag har liggande på hallgolvet, men nu är jag en snäll person... ;-)

2008-08-12 @ 22:41:43

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0