Skrot i massor

447475-43            447475-42

Jösses vad skrot. Eller ja, egentligen är det en blivande byggnadsställning. Man kan tro jag bor i ett sjuvåningshus.

(Har fullständigt förträngt rullgardin till sovrummet dessutom, kom jag på nu...)

Det kommer att bli en påfrestande tid framöver. Ska försöka hålla mig och inte ge hantverkarna små tips. Jag är annars ett geni vad gäller effektivitetsåtgärder vid allt hantverkeri. Och ska också försöka att inte vara ett frimärke på någons rygg när jag försöker lära mig takläggarkonsten. Men sånt där är bra att kunna, jag vet redan nu när det är läge att plocka fram dom kunskaperna.
Ska göra en liten utegrillplats vid min lilla hörna där jag håller på med min trädgårdsdesignkreativitet (enormt kreativt och långt ord dessutom). Ett tak över en utegrillplats är ett måste. Kanske inte behövs läggas lika noggrant som ett hustak, men själva principen är bra att ha i bagaget.
Konstruktionen som taket ska ligga på kan jag redan utföra, så i princip är grillplatsen redan klar. I alla fall i fantasin...

(Jag är inte korkad måste jag tillägga, vet hur hustaket är uppbyggt med papp, läkt och pannor naturligtvis - men det är alltid bra att få se hur allting utförs rent praktiskt - det är då aha-upplevelserna kommer om hur lätt allting är.)

Håller med, nja, kanske inte alls...

Shoot!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0